Zlatni kotlić

Tradicionalna, 15. po redu međunarodna turistička manifestacija “Zlatni kotlić Bačka Palanka 2008” biće održana u subotu, 6. septembra na Bageru, na Kaloš Čardi u Organizaciji Turističke organizacije opštine Bačka Palanka pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Bačka Palanka. 

Ove godine se očekuje više od 50 učesnika iz zemlje i inostranstva i preko 1000 gostiju. Pored takmičarskog dela, kuvanja riblje čorbe i ribljeg paprikaša, od 17 do 20 sati biće organizovan i prigodan kulturno-umetnički program, u kome će učestvovati mladi tamburaški orkestar KUD “Logovac” iz Despotova, Solisti gradskog KUD-a “Kosta Abrašević” Bačka Palanka, Tamburaški orkestar, “Momci iz Palanke”, kao i pop bend “Maroko” iz Novog Sada. 

Prijave za učešće na “Zlatnom kotlić” se primaju na Kaloš čardi, Pristanišnoj zoni Bager 2 i u Turističkoj organizaciji opštine Bačka Palanka. Zainteresovani informacije mogu dobiti na telefon 021- 6041-336 ili doći lično u prostorije Turističke organizacije opštine Bačka Palanka u ulici Veselina Maleše 8.

Pogledajte još