Vijera želi Anrijeve golove za rođendan

HAMELIN, 21. juna 2006. (Beta-Rojters) – Francuski reprezentativac, Patrik Vijera, puni 30 godina u petak, kada njegova ekipa igra poslednju utakmicu prvog kola protiv Togoa, a za rođendan je od Tijerija Anrija tražio golove.
“Igrač kao što je Tijeri Anri sposoban je da donese prevagu tako što može da postigne gol u svakom trenutku i verujem da može da nam donese pobedu”, rekao je Vijera.Njih dvojica su igrali zajedno u Arsenalu pre nego što je Vijera prešao u Juventus.”To što smo dugo igrali samo znači da znam gde mogu da ga pronađem na terenu. Moram na to da se koncentrišem, jer tako možemo da dobijemo utakmicu”, rekao je Vijera.
Francuska je takmičenje počela nerešenim rezultatima sa Švajcarskom i Južnom Korejom, a mora da pobedi Togo sa dva gola razlike ako želi da osigura plasman u osminu finala.
“Do sada smo igrali sa podignutom ručnom kočnicom. Imamo odbranu na koju možemo da se oslonimo, što je dobra osnova, ali možda smo igrali previše defanzivno. Sada moramo da poteramo loptu malo više napred i budemo sigurni da će Anri doći u gol šansu”, rekao je on.
Anri je najefikasniji igrač Francuske sa 34 gola do sada. On je postigao jedini pogodak za svoj tim na ovom Svetskom prvenstvu u meču sa Južnom Korejom.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.