Sve osim poraza je uspeh za Novi Pazar

NOVI PAZAR, 9. marta 2012. godine. (Beta) - Trener fudbalera Novog Pazara Ljubomir Ristovski rekao je u petak da njegovu ekipu očekuje teška utakmica u 17. kolu Super lige Srbije protiv Rada na Banjici i da će "sve osim poraza biti uspeh".

"Očekuje nas teška utakmica i sve osim poraza bio bi uspeh za Novi Pazar. Rad ima mladu ekipu i radi se o timu koji igra slično nama i koji nije imao rezultate u prvom delu sezone. Sada ih je ponovo preuzeo Marko Nikolić, odličan stručnjak", kazao je Ristovski novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

On je istakao da je pokušao da smiri euforiju kod svojih igrača posle nerešenog ishoda sa Partizanom (1:1) u prošlom kolu.

"Krajnji rezultat će pokazati da li sam uspeo u svojim namerama. Dobro smo se pripremili i raduje me činjenica da mogu da računam na sve fudbalere, osim Emira Lotinca koji će pauzirati zbog žutih kartona. U odnosu na meč protiv Partizana biće još nekih promena u timu", rekao je Ristovski.

Prvotimac Novog Pazara Miloš Marković izrazio je očekivanje da će se njegova ekipa vratiti iz Beograda sa osvojenim bodovima.

"Napravili smo dobar posao protiv Partizana i želimo da na Banjici pokažemo svu svoju snagu. Svesni smo da se od starih uspeha ne živi, pa protiv Rada očekujem nove bodove", rekao je Marković.

Fudbalski savez Srbije je duel izmedju Rada i Novog Pazara, koji će početi u 14.00, proglasio za utakmicu visokog rizika. Na stadionu Rada očekuje se da bude i 250 navijača gostujućeg tima.

Pogledajte još