Željko predstavio pesmu za Eurosong: Nije ljubav stvar (VIDEO)

Konačno smo saznali kako zvuči pesma kojom čemo se takmičiti na 57. izdanju Pesme Evrovizije u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana, od 22. do 26. maja.

U specijalnoj emisiji RTS-a "Evropska pesma" koja je uživo emitovana iz studija u Košutnjaku gledaoci su dugo držani u neizvesnosti pošto je tek pred kraj emisije Željko Joksimović izveo pesmu "Nije ljubav stvar" za koju je i uradio muziku, dok su tekst napisali Marina Tucaković i Željko Roganović. Numeru je izveo i na engleskom jeziku.

Tokom emisije Joksimović je otpevao i svoje najveće hitove u potpuno novom izdanju, u pratnji muzičara Simfonijskog orkestra RTS-a, a kao specijalni Željkovi gosti nastupili su Jelena Tomašević, Bora Dugić, Ivan Bosiljčić, Hari Varešanović i Halid Bešlić. U ulozi voditeljke se pojavila mlada glumica Tamara Aleksić.

Da li je već provereni majstor za Eurosong hitove i dobitnik brojnih evropskih muzičkih priznanja, i ovoga puta uradio pravu stvar, ostaje nam da sačekamo maj i Eurosong. U svakom slučaju želimo mu puno uspeha!

Evo kako pesma svuči na engleskom. Tekst je napisala Ljilja Jorgovanović i zove se : Synonym:

Pogledajte još