140

Englezi za staru slavu, Francuzi žele opet na vrh

Fudbalske sile Engleska i Francuska spadaju među favorite na predstojećem Evropskom prvenstvu, ali predstavnici tih reprezentacija negiraju da će one imati tu ulogu na predstojećem šampionatu u Poljskoj i Ukrajini.

Željko Joksimović neće više na Evroviziju

Srpski predstavnik na Evroviziji Željko Joksimović je rešio da više ne peva na ovom takmičenju i ne skriva da je iznenađen činjenincom da od nekih zemalja nije dobio ni jedan poen.

Pijana Lorin voli da ljubi babe

Razni ljudi, razni običaji. Pobednica Evrovizije Lorin na konferenciji za novinare bila je toliko srćena da je svoju mamu poljubila ravno u usta.

Španci spremni za odbranu titule

Trener reprezentacije Španije Visente Del Boske saopštio je spisak igrača koji će na predstojećem Evropskom prventsvu u Poljskoj i Ukrajini braniti titulu.

Željko Joksimović ili Loren?

Ako je verovati kladionicama srpski predstavnik na Evroviziji Željko Joksimović ima dosta šansi da pobedi, a švedska predstavnica Loren mu je najveća konkurencija.

Srbija u finalu Evrovizije!

Naše "lane", Željko Joksimović pesmom "Nije ljubav stvar" plasirao se u finale Evrovizije 2012. Ko je još prošao dalje i šta kažu tviteraši o nastupima pročitajte na Nadlanu.com!

Drugo lice Evrovozije

Ulične demonstracije, neredi, proterivanje ambasadora i celog osoblja ambasade Irana u Bakuu, zatvaranje granice prema ovoj zemlji, policijske kontrole na svakom ćošku, terorističke pretnje...