Mrka i Ana zaljubljeni kao nikad do sada

- Ana, kaži koliko ti mene voliš, ali budi iskrena - rekao je ministar infrastrukture u Vladi Srbije Mrkonjić, pevačici Ani Bekuti dok je ona kao prava domaćica posluživala kafom ekipu novina "Alo".

Ana će već je dogovoreno pevati za SPS na koncertima u predizobornoj kampanji.

- Ja tebe ne volim, ja tebe obožavam, a to je mnogo više nego voleti te - odgovorila je ona Ana na Mrkino pitanje.

Bekuta za sada za Mrkonjića ima samo reči hvale.

- On je divan, a kako vreme odmiče, ja sam njime fascinirana. Pre svega dobar je čovek, volim što želi svakome da pomogne, što je opušten. Družimo se, viđamo se privatno s prijateljima, a šta će na kraju biti, videćemo. Zašto žurite, pustite nas da uživamo - kaže Ana.

Ni Mrkonjić ne krije svoja osećanja iako je oženjen.

- Moram da se uozbiljim, a ne mogu. Ma Ana je čudo! Mi imamo tajnu vezu, ona je moja simpatija. Čast mi je što sam je upoznao, ona je veliki čovek, veliki umetnik, požrtvovana majka, sve je sama stvorila. Znate, ja sam oženjen, imam suprugu Dašu... Ali ko zna, videćemo šta vreme nosi, šta nam je sudbina, nikad se ne zna! Ja obožavam i Anine pesme. Moj favorit je "Veseljak", ali ozbiljno preti da je ugrozi pesma "Treba vremena". To je jedna vrlo emotivna pesma, ma slušam je po ceo dan u kabinetu... - kaže ministar.

Ministar Mrkonjić kaže za "Alo" da bi pored Ane Bekute voleo da još neki pevači zapevaju socijalistima u kampanji.

- Pre svih, Šaban i Ilda Šaulić, Vlado Georgiev, Hasan Dudić, Beki Bekić, Merima Njegomir. Sve su to veliki umetnici i bila bi nam velika čast da zapevaju zajedno sa SPS-PUPS-JS u izbornoj kampanji - komentariše Mrkonjić.

Pogledajte još