Ne zavaravaju nas rezultati Partizana

JAGODINA, 16. marta 2012. (Beta) - Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da njegove fudbalere neće zavarati slabiji rezultati Partizana u prolećnom delu sezone, ali da će pokušati da se suprotstave braniocu titule u meču 19. kola Super lige.

"Partizan igra brzo, ima dobre pojedince, koji znaju šta hoće. Ne zavaravaju nas dva nerešena rezultata Partizana, jer je to dobra ekipa. Mi ćemo pokušati da im se suprotstavimo. Igrači će dati sve od sebe, ali ne znam da li će to biti dovoljno", rekao je Krunić na novinarima u Jagodini.

On je ocenio da će Partizan biti "mobilisan", pošto je svestan da mu ova utakmica mnogo znači, ne samo u prvenstvu, već i pred Kup sa Crvenom zvezdom. "Ovo je važna utakmica i za Partizan i za nas. Daćemo sve od sebe pa ćemo videti kakav će ishod biti", kazao je Krunić.

Igrač Jagodine Goran Gogić je rekao da ih očekuje najteže gostovanje u sezoni.

"Dobro su nam poznati njihovi kvaliteti. Svesni smo da u njihovim redovima ima četiri-pet igrača koji u svakom momentu mogu da reše utakmicu, ali mi idemo da odigramo hrabro i da se borimo za svaku loptu, za svaki aut", rekao je Gogić.

Utakmica Partizan - Jagodina igra se u subotu od 17.00.

Pogledajte još