Adria Music Conference ponovo u Umagu!

Prva muzička konferencija u regiji ADRIA MUSIC CONFERENCE održaće se u Umagu 1. i 2. juna 2012.

Drugu godinu zaredom AMC će svojim programom, kroz brojne zanimljive teme, panel diskusije, predavanja i radionice, pokušati da da odgovor na goruća pitanja iz područja muzičkih i popratnih industrija. Na jednom će se mestu okupiti priznati svetski i regionalni stručnjaci, diskografi, promotori, DJ-i, producenti, pevači, plesne skupine, muzički kritičari, brojni predstavnici medija i ljubitelji muzike. Na drugom izdanju muzičke konferencije poseban akcent će se staviti na poslovnu saradnju “AMC B2B”, te će tako svi gosti konferencije moći unapred rezervisati/najaviti za desetominutni sastanak sa različitim profesionalcima iz industrije.

Otvorene su prijave na 4 radionice koje će se odvijati za vreme 2. AMC-a. Svaka radionica može primiti svega 25 učesnika i za svaku je potrebno posebno se prijaviti na web stranici AMC-a, www.adriamc.com. Prijave se prihvataju do ispunjenja mesta zato požurite!

Janet Sewell - Gremi nagrada za najbolji singl "Empire State of Mind"

(old_image)

Radionice će obrađivati sledeće teme:

MUZIČKI VIDEO – kako napraviti nešto drugačije? Atraktivna radionica koja će polaznike osvestiti o kreativnom procesu nastajanja inovativnog muzičkog videa. (Voditelj radionice Phatphinger production, osnivač portala TipiTV Danijel Tipura)

WORKSHOP by SAE – nakon uspešne prošlogodišnje radionice The Shapeshifters se vraćaju i ove godine na AMC, ukazavši tako veliku čast konferenciji. Stručnjaci SAE instituta predstavljaju niz radionica o naprednim tehnikama produkcije muzike. ( SAE institut, The Shapeshifters)

WORKSHOP by EMI – ovaj renomirani centar muzičke edukacije za muzičke producente predstavlja zanimljiv koncept radionice koji uključuje proces modernog miksanja muzike, i usvajanje znanja o opštoj produkciji elektronske muzike, uz producentsko takmičenje u kojem će učesnici sami stvarati elektronsku muziku. (EMI, Luka Tralić Shot – grupa Elemental, Boris Đurđević aka Eric Destler /Colonia)

ŠKOLA PEVANJA HUSAR&TOMČIĆ
– ova radionica uvešće vas u tajne studijskog pevanja i predstaviti školu repovanja u saradnji s poznatim muzičarem i producentom Baby Dooks-om. U saradnji s EMI edukacijskim centrom voditeljke će predstaviti show-case kako u 30 minuta napraviti kompletnu pesmu. (Ivana i Marija Husar, Martina Tomčić, Baby Dooks i gosti).

Pogledajte još