Stanković: Sezona bez gola - nemoguća

"Imam još 10 mečeva na raspolaganju. Možda baš u nedelju bude to veče. Nikada nisam završio sezonu bez postignutog gola, nikada. Mislim da je nemoguće da završim sezonu bez datog pogotka, ali ne želim da uopšte razmišljam o tome", rekao je Stanković italijanskim medijima.

Inter se u nedelju u 20.45 sastaje sa Juventusom, a Stanković je kazao da će klub iz Torina biti pod većim pritiskom jer "mora da pobedi".

"Oni imaju mnogo više da izgube nego mi. Igraju za titulu, a mi znamo kakav je to pritisak. Juventus je primoran da pobedi, a pritisak na njima će biti još veći ako im glavni konkurent za titulu Milan,koji igra dan ranije uzme tri boda", rekao je Stanković.

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije kazao je da je neophodno da Inter pobedi glavne konkurente da bi sezonu u Seriji A završio na trećem mestu koje vodi direktno u Ligu šampiona.

"Tabela je jasna i ne treba da se lažemo. Da bismo završili treći moramo da pobedimo u nekoliko direktnih duela sa konkurentima za tu poziciju. Isto tako nije dobro kada imate Inter da vas juri. Uprkos svemu ove sezone, mislim da smo i dalje malo uplašeni", kazao je Stanković.

Inter je trenutno sedmi na tabeli Serije A sa 41 bodom, 19 manje od vodećeg gradskog rivala Milana.

Beta

Pogledajte još