Vojičić želi da tim diše kao jedan

BEOGRAD, 29. marta 2012. (Beta) - Trener Borca iz Čačka Slavko Vojičić rekao je u četvrtak da želi da svi njegovi fudbaleri dišu kao jedan u utakmici 21. kola Super lige Srbije protiv Radničkog 1923.

"Želim da od prvog minuta sa Radničkim svi zajedno dišemo kao jedan što će sigurno biti dodatni motiv za ostvarenje cilja", rekao je Vojičić koji će protiv Kragujevčana debitovati pošto je početkom nedelje zamenio Slavka Petrovića na čelu tima.

"U prethodnom periodu bilo je problema izmedju igrača i publike. Voleo bih da se ti problemi prevazidju jer jedino svi zajedno možemo do konačnog cilja. Dobro poznajem čačansku publiku i znam da je uvek bila uz klub na pravi način. Obećavam da ćemo im se odužiti na pravi način i da ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo", kazao je novi trener čačanskog Borca.

Vezni fudbaler Borca Jovan Radivojević kazao je da će on i njegovi saigrači "izgarati svih 90 minuta" kako bi pobedili.

"Došlo je do promene trenera i mi smo sve to prihvatili kao pravi profesionalci. Ubedjeni smo da će on dati dodatni kvalitet našem timu i da ćemo konačno početi da beležimo dobre rezultate. Znamo kvalitet Radničkog, ali i znamo da ćemo izgarati na terenu svih 90 minuta kako bismo zabeležili pobedu", kazao je Radivojević.

Borac dočekuje Radnički u 21. kolu Super lige Srbije u subotu u 15.00.

Pogledajte još