Robi očekuje pobedu u Kragujevcu

"Kragujevčani su otkrovenje ove sezone u domaćem prvenstvu i izlišno je reći da nas očekuje težak meč. Podatak da su do sada izgubili samo dve utakmice dovoljno govori o njihovoj snazi. Dodatni kvalitet im je što su dugo na okupu", rekao je Prosinečki novinarima u Beogradu.

"Ali, i pored svega toga, očekujem pobedu i optimista sam kada je u pitanju konačni pobednik. Dobro smo radili, uspeli smo malo da se osvežimo usled gustog rasporeda utakmica i mislim da smo potpuno fizički i psihički spremni da nastavimo niz pobeda", kazao je on.

Zvezda igra odlično ovog proleća i zabeležila je svih šest pobeda u nastavku šampionata, tako da je smanjila zaostatak za vodećim Partizanom na šest bodova.

Jesenji duel ova dva tima završen je 1:1, a Radnički je izjednačio u 92. minutu.

"Posebnu pažnju moramo obratiti na prekide. Primljeni gol u zaustavnom vremenu nas tera na poseban oprez. Ne znam da li će naš protivnik igrati ofanzivno ili zatvorenije, ali mi se spremamo za obe varijante. Moramo da držimo loptu u posedu što je više moguće i da iz takve igre dođemo do dobrog rezultata", rekao je Prosinečki.

Radnički je četvrti, sa dva boda manje od Vojvodine, koja sutra igra protiv zahuktalog Partizana. Prosinečki je u prošlom kolu na mesto desnog beka stavio Marka Vešovića, koji se dobro pokazao.

"Šef mi je ukazao poverenje na novoj poziciji i verujem da sam dobro odgovorio na njegove zahteve. Nema razloga da i sutra ne budem na istom nivou. Moji saigrači i ja smo...puni samopouzdanja i verujem da ćemo se sutra iz Kragujevca vratiti u dobrom raspoloženju i sa nova tri boda", rekao je Vešović.

Utakmica na stadionu Čika Dača u Kragujevcu počinje u 16.00.

Beta

Pogledajte još