Devojke spremite se, počelo je!

U prostorijama modne agencije Model Inc. najavljena je intezivna potraga za novim licima. Novi koncept svetskog skautinga Elite Model Look agencije i Elit model Look 2012 kampanju predstavile su Danijela Dimitrovska i Mirjana Udovičić.

Danijela Dimitrovska, verenica Ognjena Amidžića, nam je rekla da je u Beograd, stigla, pre neki dan iz Afrike gde je snimala za prestižni francuski brend donjeg veša. Ima kao i uvek odličnu liniju pa smo je pitali da li drži dijetu ponekad?

Jako je važno da se jede sve: kuvana hrana, voće, povrće, salate , biftek, crveno meso... Važno je da postoji više obroka dnevno i da budu manji.

Iako jede sve, redovno trenira: Ja sam jako fizički aktivna, volim dugo da hodam, idem u teretanu i vozim bicikl.

Kako se neguje? "Naklonjena sam prirodnoj nezi. Čistim svoje lice redovno: voda, sapun i to je to. Izbegavam kreme, na lice stavljam svež krastavac."

Klubove ne voli, jer kako kaže mnogo radi i ne izlazi često .

Jedino o čemu nije bila raspoložena da priča je venčanje sa Ognjenom:
jer kako kaže to je njihovo intimno.

Elit Model Look je najprestižniji izbor za fotomodela koji traje već 3 decenije i tako su otkrivene neki od najpoznatijih modela: Linda Evanđelista, Sindi Kraford, Monika Beluči, Žizel Bundšen, Andrijana Lima, Danijela Dimitrovska.

Mirjana Udovičić je rekla :To je istinita životna priča o tome kako snovi mnogu postati stvarnost i kako obične devojke iz susedstva, školske klupe postaju svetski poznati top modeli.


Simona Andrejić, sedamnaestogodišnjakinja, koja se slikala za čuvenu modnu kuću Dior, za kolekciju Dior Cruise:

" Prezadovoljna sam, jer to fantastična modna kuća .Ostvario mi se san."

Za dečka trenutno nema vremena, jer je zauzeta školom i poslom
.

"Nisam noćni tip, ja više volim da provedem kvalitetno vreme preko dana: da se bavim sportom ili izadjem sa prijateljima - izbegavam noćni život."

Prvi kasting za nova lica će biti u Nišu, zatim Požarevac, Novi sad, Subotica...

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.