Najgori razlozi za započinjanje veze

Razlozi za ulazak u vezu su brojni, ali ima i onih zbog kojih nikada ne bi trebalo da pristane da budete deo nekog para. Evo koje nagore razloge izdvaja "Index.hr"

Usamljenost ili očaj

Mnoge devojke danas pokušavaju da leče sopstvenu usamljenost ulaskom u vezu. Dodamo li tome i očaj koji proizlazi iz činjenice da su svi oko tebe u vezi, a ti nikako da pronađeš tipa, dolazimo do najgore moguće kombinacije: Veza koja je započela jer si samo tražila nekoga ko će popuniti tvoj isprazan život i učiniti ga smislenijim vrlo često završava jako brzo, a ostavlja te još ispraznijom i očajnijom.

Prijatelji

Sve tvoje drugarice imaju momke, a ti si jedina solo? Mnoge će devojke, iz straha da ne propuste važnije društvene događaje i kako ne bi ispale iz kombinacija sa svojim zauzetim prijateljicama pronaći dečka koji će im omogućiti ulaz u ekskluzivni klub ljudi u vezama. Dvostruki izlasci, odlasci u bioskop i sve ostale aktivnosti koje možete raditi kao parovi možda jesu dovoljan motiv, ali veza koja postoji samo zato da bi imala partnera za kuglanje nije nimalo preporučljiva, ni zdrava.

Problemi

Sve probleme u životu najlakše je zaboraviti ako imaš nekog ko mora da bude uz tebe, a veza je idealan način da to postigneš. Lepo je imati nekoga ko će te saslušati, ali ovim ne postižeš mnogo: Osim što će ti veza biti ispunjena jadikovkama, nikada se nećeš naučiti nositi sa problemima sama, što uopšte nije dobro.

Pritisak

Godine, sve tvoje prijateljice su udate i tvoj biološki sat otkucava...? Sve ovo može biti toliko opterećujuće da jednostavno moraš da pronađeš nekoga s kim ćeš se skrasiti. Umesto da slušaš sve oko sebe, poslušaj ono što ti želiš: Ako misliš da ti još nije vrijeme za život u vezi, zašto da žuriš?

Pogledajte još