Ništa ne sme da ostane isto

BELA PALANKA, 16. aprila 2012. (Beta) - Predsednički kandidat Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je u ponedeljak da je Srbija "prepuna otrova" zbog neodgovornih političara koji nameravaju da i posle izbora nastave po starom, zbog čega ništa u Srbiji ne sme da ostane isto posle 6. maja.

"(Tomislav) Nikolić nam nudi kanal do Soluna i 100 milijardi evra, a (Boris) Tadić 500.000 radnih mesta i priču o Tominom stanu. Žao mi je, ali ni jedan ni drugi nisu dostojni funkcije predsednika Srbije. U šta se pretvorila ova kampanja", upitao je Jovanović u Beloj Palanci, a prenosi LDP u saopštenju.

Jovanović je ocenio da su političari izabrali da se gradjani ponovo dele, umesto da se u kampanju ozbiljno razgovara o poslu koji se u Srbiji mora uraditi.

"Srbiju plaše jedni drugima. Tadić kaže nemojte da glasate za Tomu i nudi vam priču o njegovom stanu. A onda Toma odgovara pa kleveće Tadića. Gde ste vi tu? Gde je tu naša zemlja? Gde je tu mesto za posao koji zajedno moramo da uradimo?", upitao je Jovanović.

On je zatražio podršku gradjana za posao koji planira da zajedno sa njima uradi nakon izbora, odnosno za stvaranje moderne, efikasne i uspešne Srbije.

Pogledajte još