Oslabljeni i bez imparativa pobede

NOVI PAZAR, 20. aprila 2012. (Beta) - Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je u petak, uoči utakmice 25. kola Super lige protiv Radničkog 1923, da je njegova ekipa oslabljena i nema imperativ pobede.

"Neigranje šest ili sedam standardnih prvotimaca je problem i za veće klubove, ali ne bih da ovo zvuči kao alibi. Oni koji sutra dobiju šansu imaju teren, imaće pune tribine i šansu da pokažu da zaslužuju dres Novog Pazara", rekao je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Trener Pazaraca za utakmicu u Kragujevcu neće moći da računa na povredjene Admira Raščića, Edina Ademovića, Emira Lotinca, Miloša Markovića i Radana Šunjevarića, dok će zbog žutih kartona pauzirati Vladan Djogatović, Dragan Šarac i Elvedin Škrijelj.

"Osim problema sa igračima, za protivnika imamo tim koji je neporažen na svom terenu i koji je to dokazao protiv Crvene zvezde, Vojvodine i ostalih superligaša. U tim im se vraća ponajbolji napadač lige Darko Spalević, koji igra maestralno i biće najveća opšnost za naš gol", ocenio je Bekvalac.

Pogledajte još