Ne stidi se svojih oblina, istakni ih!

Ipak, neke od najlepših žena svih vremena (Merilin Monro, Monika Beluči, Dženifer Lopez, Bijonse, Kim Kardašijan...) imaju obline i njima se ponose i pravi su dokaz da je ljubav prema svom telu ono što nas zapravo čini lepima i privlačnima, prenosi Index.hr.

Muškarci takođe obožavaju žene sa senzualnim oblinama pa je vreme da odbaciš komplekse i istakneš svoje seksi telo.

Reci NE širokoj odeći

Skrivanje iza široke odeće ne laska niti jednoj građi tela, a to posebno važi za devojke s oblinama. Široka odeća ne skriva višak kilograma već ih dodaje, a osobe koje se skrivaju iza široke odeće često deluju nesigurne i nezadovoljne svojim telom. Ukoliko voliš široku odeću i osećaš se opušteno u njoj, savetujemo ti da kombinuješ široke komade odeće s uskima, poput uskih pantalona na koje super pristaje široka majica.

Istakni grudi V izrezom

Diskretan dekolte lepo izgleda i naglašava grudi. V izrez idealan je za svaki dekolte, a ukoliko imaš velike grudi, izbegavaj majice uz vrat. Ovaj elegantni izrez super je i za cure s malim grudima jer ističe dekolte, čini tvoje grudi većima i usmerava pažnju prema njima. Ukoliko svoje grudi želiš dodatno da naglasiš, savetujemo naborani gornji deo koji će stvoriti utisak oblina.

Struk je najbitniji

Kako bi pokazala najženstvenije delove na svom telu, grudi i bokove, moraš istaknuti struk. To ćeš najbolje uraditi ako nosiš kaiš na mestu na kojem je prirodno tvoj struk. Haljine ili duge majice postaće ženstvenije ako ih ukrasiš kaišem u struku, a tvoje obline privlačnije i vidljivije.

Ženstvene haljine

Uske suknje i haljine do kolena su elegantne i ženstvene. Dužina do kolena je idealna za naglašavanje oblina i struka. Suknje i haljine A kroja u kombinaciji s V izrezom stvaraju oblik peščanog sata i lepo ističu ženstvenost tela.

Pogledajte još