Vojvodina udaljila četiri igrača iz prvog tima

Prema sajtu tog fudbalskog kluba, iz ekipe su udaljeni Nemanja Supić, Aleksandar Katai, Branislav Trajković i Danijel Mojsov.

Upravni odbor naveo je da je posle "žestokog prolećnog posrtanja i eliminacije iz Kupa Srbije od Borca a onda i blamaže u Subotici i poraza od Spartaka od 5:1 bio prisliljen na radikalne poteze".

"Što se pomenutih igrača tiče, svi krediti su potrošeni i potezi koje smo povukli ujedno su i naša poruka da ne postoje ni umišljene, ni istinske zvezde koje mogu da se ponašaju mimo pravila kluba kakav je Vojvodina", navodi se u saopštenju.

Fudbaleri koji su odstranjeni iz prvog tima dobili su posebnog trenera sa kojim će trenirati do kraja sezone, a Upravni odbor je najavio i nove mere koje će zavisiti od rezultat ekipe do kraja sezone.

Supić može da počne sa traženjem novog kluba, dok Trajković i Mojsov koji imaju važeće ugovore i sigurno neće napustiti klub, a od njihovog ponašanja i profesionalnog pristupa zavisi status u klubu poručuju iz Vojvodine.

O statusu Kataia je obevešten njegov klub Olimpijakos iz Atine.

Vojvodina je trenutno četvrtoplasirani tim na tabeli Superlige, a ispala je iz Kupa Srbije posle poraza na svom terenu od čačanskog Borca.

Beta

Pogledajte još