Miha: Promene u timu, ne i u taktici

"Spremali smo taktiku bez obzira da li za Makedoniju igra (napadač Goran) Pandev ili ne, koji je po mom mišljenju njihov najbolji igrač. U timu će sigurno biti promena u odnosu na meč sa Belgijom, ali što se tiče taktike, naša reprezentacija uvek želi da igra ofanzivno i tu se neće ništa promeniti", rekao je Mihajlović novinarima u Skoplju.

Srbija je u prošlom kolu poražena od Belgije u Beogradu sa 3:0, ali je Mihajlović istakao da sa igrom iz prvog poluvremena njegova ekipa može svakoga da pobedi.

POGLEDAJ VIDEO: Srbija - Belgija 0:3

"Prvih 45 minuta utakmice prtoiv Belgije je najbolje izdanje ove reprezentacije i sa takvom igrom možemo svakoga da pobedimo. U nastavku nismo delovali kao tim i to je ono što me boli. Bez obzira da li gubimo ili vodimo, želim da uvek budemo jedinstveni na terenu", kazao je Mihajlović.

Posle tri kola na tabeli Grupe A vode Belgija i Hrvatska sa po sedam bodova. Srbija ima četiri, Vels tri, Škotska dva, a Makedonija jedan.

"Posle ove imamo još sešt utakmica i dovoljno vremena da se nešto popravi ili pokvari", ocenio je Mihajlović.

On je ponovio da će podneti ostavku ako se reprezentacija ne kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u Brazilu, koje će se održati 2014. godine.

Siniša Mihajlović je na kritike medija da se u reprezentaciju većinom zovu igrači kojima je menadžer Falji Ramadani odgovorio da to nije tačno.

"Ramadanija ne poznajem. Video sam ga jednom u životu, u Firenci, pošto je on menadžer (Stevana) Jovetića. U reprezentaciju pozivam igrače za koje mislim da su to zaslužili, koji su mladi i perspektivni", rekao je Mihajlović.

U ostalim utakmicama 3. kola Grupe A sutra će igrati Hrvatska – Vels i Belgija - Škotska.

Duel Srbije i Makedonije igraće se na stadionu Filip Drugi od 20.30.

Beta

Pogledajte još