Milivojević: Od malih nogu sam veliki zvezdaš!

"Čast mi je što ću nositi Zvezdin dres, od malih nogu sam veliki zvezdaš. Drago mi je što sam na krsnu slavu Sveti Nikola potpisao ugovor", kazao je Milivojević, koji će u Zvezdi nositi dres s brojem 15.

Milivojević ima 20 godina, a ponikao je u kragujevačkom Radničkom, odakle je 2008. godine prešao u Rad.

"Znam šta su ciljevi Zvezde i na svakoj utakmici ću ginuti za dres, a ako se svi budu odnosili prema njemu kao ja, neće biti problema. Meni Crvena zvezda donosi mnogo i ovo mi je najbolji potez u životu", rekao je Milivojević.

Na pitanje novinara da li sebe smatra najboljim fudbalerom u Super ligi Srbije, on je ocenio da će se to "pokazati" i da "veruje u sebe".

"Verujem u sebe, a pokazaće se da li sam najbolji u Super ligi ili ne. Upoznat sam da me je Prosinečki najviše tražio, drago mi je kad me takav igrač želi u timu, a igram na istoj poziciji na kojoj je on igrao, tako da ću mnogo naučiti od njega", istakao je Milivojević.

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da je Milivojević izabrao "najteži, ali najbolji put" u fudbalskoj karijeri.

"Ovo je velika šansa da ostvari ono što je sanjao i verujem da je neće propustiti", rekao je predsednik Zvezde na promociji igrača.

Beta

Pogledajte još