Zvezda slavila u Jagodini

Golove su postigli Dragan Mrđa u petom minutu i Nenad Milijaš u 43. minutu.

Posle sedme uzastopne pobede Crvena zvezda ima 38 bodova, četiri više od Partizana, koji ima utakmicu manje, dok je Jagodina pala na četvrto mesto na tabeli sa 27 bodova.

Zvezda je povela na početku utakmice, kada je Aleksandar Kovačević izveo korner, Mrđa je zakačio loptu i poslao je u mrežu.

Nakon toga gosti su imali šansu u 17. minutu, kada je Darko Lazović posle solo prodora ušao u šesnaesterac, ali su domaći izbacili loptu u korner, posle koje je Nejc Pečnik poslao preko gola.

Lazović je danas odigrao 100. utakmicu za Crvenu zvezdu.

Jagodina je mogla da izjednači u 29. minutu. Nikola Jakomovski je centrirao sa desne strane, ali je Dajan Šimac šutirao pored gola. Nakon toga Zvezda je duplirala vođstvo.

Pečnik je na ivici kaznenog prostora petom dodao loptu do Nikole Mijailovića, čiji je šut odbranio golman Anđelko Đuričić. Na loptu je natrčao kapiten crveno-belih Milijaš i poslao je u mrežu.

U drugom poluvremenu nije bilo većih prilika, domaći igrači su pokušavali da dođu do gola preko Milana Đurića, Jakimovskog i Dušana Martinovića, ali nisu uspeli da savladaju Bobana Bajkovića.

Beta

Pogledajte još