Zvezda pobedila BSK sa 2:0

Golove za crveno-bele postigli su Brazilci Kadu Mendeš u 50. i Bruno Mezenga u 61. minutu.

Domaći igrači su posle slabe igre u prvom poluvremenu pojačali tempo u drugih 45 minuta, što im je donelo treću pobedu u prvenstvu.

Vodeći pogodak Kadu je postigao volej udarcem sa deset metara na centaršut Nikole Mikića sa desne strane, dok je Mezenga snažno šutirao iz centralnog dela gostujućeg šesnaesterca, nakon duela sa Markom Boškovićem.

Prvo poluvreme proteklo je bez mnogo uzbuđenja. Najbolju šansu imao je napadač Zvezde Bruno Mezenga, kada je u 32. minutu sa četiri metra pogodio stativu, iako je bio neometan od strane gostujućih igrača.

Na suprotnoj strani, igrači Borče nekoliko puta zapretili su golu Bobana Bajkovića. U 22. minutu Asmir Kajević posle kontra napada
šutirao je sa leve strane iz šesnaesterca domaćeg tima, ali je Bajković dobro intervenisao.

Posle solo prodora u 43. minutu pokušao je Vladimir Krstić udarcem sa 15 metara po zemlji, ali je lopta otišla pored gola, a neprecizan je bio i Branislav Milošević kada je 45. minutu šutirao sa oko 20 metara.

Susret je odigran pred 9708 gledalaca, a počeo je minutom ćutanja zbog počasti ruskim hokejašima koji su poginuli u avionskoj nesreći.

Kao uvertira utakmici na Marakani igrao se meč 5. kola Prve lige Srbije za žene, u kojem su fudbalerke Crvene zvezde pobedile Mačvu iz Šapca sa 14:0. Crveno-belima je to bila četvrta pobeda u sezoni, uz jedan remi, dok su Šapčanke doživele peti poraz.

Beta

Pogledajte još