Novi Sad: Zbog dečka skočila s badnjakom u ruci s petog sprata

Snežana Vuletin (27) iz Mokrina skočila je na Badnje veče, s badnjakom u ruci, s petog sprata zgrade u Ulici braće Dronjak u novosadskom Novom naselju. Nesreća se dogodila oko 18 sati, a devojka je pala na plato ispred ulaza i na licu mesta preminula, prenosi "Kurir".

- Na terasi je ostao samo beli čaršav vezan za uže za sušenje veša... Neki misle da je Snežana možda htela da se spusti niz čaršav, ali mislim da nije bilo tako. Da je to htela, vezala bi čaršav za ogradu, a ne za uže - kaže jedna komšinica.

- Snežana je trbuhom za kruhom otišla u Novi Sad. Snalazila se za život, nije birala poslove... Spremala je po kućama, radila u pekari, a posle i kao konobarica u kafiću. Imala je ozbiljnu vezu s Bojanom... Ni slutila nisam da ovako nešto može da se desi. Snežana je po preporuci lekara pila lekove za živce... Teško nama, na Božić nas zavi u crno - priča majka Marica.

Snežanin mladić Bojan Č., s kojim je živela, pre tragedije je otišao kod rodbine na ručak, a Snežana je ostala sama. Kako priča komšinica, ona je Snežanu srela oko 14h sa badnjakom u ruci, nakon čega je čula svađu sa dečkom koji je ubrzo zalupio vrata i zaključao je.

- Snežana je potom glasno pustila muziku, a iz stana se moglo čuti kako lomi i lupa nameštaj... Kad sam kasnije izašla da prošetam psa, imala sam šta da vidim! Snežana je s badnjakom u ruci u lokvi krvi ležala na betonu ispred ulaza.

Ona dodaje da je prizor bio jeziv i da je nedugo potom pristigao i Snežanin mladić, kome je pozlilo kad je saznao da se Snežana ubila. Njega je, prema rečima komšija, odvezla Hitna pomoć, budući da je dijabetičar.

Komšije pričaju da su se Snežana i Bojan zabavljali nešto duže od godinu dana, a od prošlog leta je ona živela kod njega u stanu.

- Često su se svađali, iz stana se uvek čula galama. Pre nedelju dana videla sam kako Snežana pokušava da ode. Stigla je do lifta, a on ju je sustigao i bukvalno je odvukao do stana! Polomili su i staklo na vratima od lifta kad su se raspravljali - kaže komšinica.

Izvor: Kurir

Pogledajte još