Pešić: Priželjkivao sam meč odluke u Kragujevcu

"Od samog početka sam želeo da sa Radničkim igramo tri utakmice u plej-ofu i to mi se ostvarilo. Jer, ovaj tim koji mi sada stvaramo treba i mora da doživi ovo što sada doživljava, odnosno da ovako važnu utakmicu igra na gostujućem terenu. Jer, samo na taj način igrači mogu da napreduju", kazao je Pešić, a prenosi zvaničan sajt kluba.

On je ocenio da će odlučujući meč u petak u Kragujevcu veliki izazov i da će pobednika odlučiti detalji.

"Ova utakmica je svakako novi, veliki izazov za moju ekipu i mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da tom izazovu adekvatno odgovorimo. Odlučivaće mnogo detalja. Mi smo uradili temeljnu analizu i neke stvari moramo da popravimo. Igra se još samo jedna utakmica i zato greške moramo da svedemo na minimum", kazao je trener crveno-belih.

Pešić je kazao i da je meč u utorak u Beogradu koji je njegov tim dobio pokazao napredak ekipe i istakao podršku navijača.

"Pred našim navijačima smo odigrali veoma dobru utakmicu i tako im pokazali da mogu da računaju na nas, a ne da nas se stide. Zabeležili smo važnu pobedu, obezbedili majstoricu i pokazali da možemo više od onoga što smo do sada postigli", kazao je on.

Treći i odlučujući meč između kragujevačkog Radničkog i Crvene zvede na programu je u petak od 18.00 časova u dvorani Jezero u Kragujevcu.

Pobednik tog meča igraće u finalu Super Lige protiv Partizana koji je bio bolji od Vojvodine u dva meča.

Beta

Pogledajte još