Počinje prodaja karata za Guarana Belgrade Foam Fest

Četvrti po redu Guarana Belgrade Foam Fest zakazan je za 1. septembar u Beogradskoj areni, a organizatori za ovu godinu najavaljuju najatraktivniju selekciju svetski poznatih DJ-eva do sada.

Karte će se samo u junu prodavati po 50% povoljnijoj ceni, odnosno za 1.250 dinara, dok će na veče događaja koštati 2.200 dinara.

Pored Kolosej Multipleksa, ulaznice će se prodavati u Card Serviceu, Domu Sindikata, kao i na biletarnici Beogradske arene.

Ušešće u produkciji Festivala uzela je i jedna od elitnih svetskih produkcijskih kuća, pa će ovogodišnji Festival biti definitivno najveći srpski brend kada su muzičko scenski spektakli u pitanju, ujedno i jedan od najvećih događaja ove vrste u Evropi, najavljuju organizatori Guarana Belgrade Foam Festa.

Na promociji Festivala u Srbiji, ali i u Evropi radiće na desetine poznatih ličnosti iz sveta sporta, muzike i glume, a ovogodišnji Foam Fest uvod je u petu godinu kada će ovaj događaj prerasti u internacionalni brend.

Festival će ove godine, pored domaće publike, pratiti i veliki broj pobornika odlične muzike i zabave u peni iz cele Evrope.

Pogledajte još