Dženifer Lopez stiže u Beograd za milion dolara

0

Sada se već sa većom sigurnošću zna da Dženifer Lopez stiže u Beograd 20. novembra, mada bez Enrikea Iglesijasa, već u okviru samostalne turneje "Dance Again". Saznaj detalje!

Kako najavljuje produkcijska kuća „Sky Music“, Dženifer Lopez će u njihovoj organizaciji u Srbiji napraviti spektakularan koncert svetskih razmera

Svetska pop diva Dženifer Lopez, koja će 20. novembra u Beogradskoj areni nastupiti u okviru svoje turneje „Dance Again“, po saznanjima „Kurira„, organizatore košta neverovatnih milion dolara.

Kako je potvrđeno iz produkcijske kuće „Sky Music“ s Džej Lo je konačno sklopljen dogovor:

U petak po podne zvanično je potpisan ugovor sa Džej Lo i ona će sa svojim timom nastupiti u Areni 20. novembra. To će biti, pored Sofije, jedini njen koncert na Balkanu, pa se očekuje dolazak velikog broja stranaca u Beograd tog dana.

Kako „Kurir“ nezvanično saznaje, „Dženi iz bloka“ će u Beograd stići 19. novembra, a s organizacijom njenog nastupa se već počelo, jer je ona poznata kao izuzetno zahtevna zvezda u svakom pogledu.

Za bezbednost svetske zvezde, pored njenog ličnog obezbeđenja, brinuće i veliki broj policajaca. Dženifer će sa sobom dovesti ceo tim saradnika, ali i posebnog kuvara, koji će voditi računa o njenoj ishrani tokom boravka u Srbiji.

Ovo je naša, a koja je tvoja omiljena pesma od Džej Lo?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.