Del Boske: Relativno sam zadovoljan rezultatom

0

Selektor fudbalera Španije Visente Del Boske rekao je da je relativno zadovoljan današnjim remijem sa Italijanima 1:1 u prvom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

„Imali smo svoje šanse, ali su i oni. Osvojili smo bod i relativno sam zadovoljan rezultatom, jer smo znali da će Italijani da nas pritisnu. Utakmica je bila veoma otvorena. Veoma sam zadovoljan kako su odigrali David Silva, Sesk Fabregas i Andres Inijesta“, rekao je Del Boske posle meča u Gdanjsku.

POGLEDAJ VIDEO: Španija – Italija 1:1

Strelac jedinog gola za Španiju Sesk Fabregas ocenio je da Evropsko prvenstvo treba da se igra na boljem terenu nego što je to na stadionu u Gdanjsku.

„Trudili smo se, imali smo prilike, ali ovaj rezultat nije loš. Moramo da pobedimo u sledeće dve utakmice. Mislim da Evropsko prvenstvo zaslužuje bolji teren od ovog u Gdanjsku. Stvarno je nesrećno što moramo da igramo na takvoj podlozi“, rekao je Fabregas.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Španija Italija 1:1

Vezni fudbaler „furije“ Ćavi Ernandes kazao je da je bitno što njegova reprezentacija zavisi sama od sebe u nastavku takmičenja u Grupi C.

„Važna stvar je da zavisimo sami od sebe, moramo da dobijemo preostale dve utakmice u grupi. Mogli smo da dobijemo i ovu da je meč trajao malo duže. Zaslužili smo više u drugom poluvremenu“, kazao je Ćavi.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.