134

Prandeli: Španci su bili svežiji od nas

Selektor Italije Čezare Prandeli rekao je posle večerašnjeg poraza u finalu Evropskog prvenstva od Španije sa 4:0 da su protivnički fudbaleri bili svežiji od njegovih od početka utakmice.

Bufon: Skidamo kapu Špancima

Kapiten Italije Đanluiđi Bufon izjavio je posle poraza od Španije sa 4:0 u finalu Evropskog prvenstva da je njegova ekipa to lako prihvatila jer ništa nije mogla da uradi pošto se sastala s timom neprocenjive vrednosti.

Del Boske: Istorijski uspeh za španski sport

Selektor Španije Visente del Boske rekao je posle odbrane titule prvaka Evrope u fudbalu da je jasan put njegove ekipe i da nije cilj osvojiti samo Svetsko prvenstvo u Brazilu 2012. godine, već i igrati na istom nivou posle toga.

Francuska traži selektora

Fudbalska reprezentacija Francuske ostala je bez selektora, pošto je Loran Blan odbio danas da potpiše novi ugovor.

Put Španije do finala

Rezultati utakmica fudbalske reprezentacije Španije na putu do finala sutrašnjeg Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini sa selekcijom Nemačke.

Put Italije do finala

Rezultati utakmica fudbalske reprezentacije Italije na putu do finala sutrašnjeg Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini sa selekcijom Španije.

Ramos: Nije samo Pirlo Italija

Odbrambeni fudbaler reprezentacije Španije Serhio Ramos rekao je u Kijevu da njegov tim ne sme da se u finalu Evropskog prvenstva koncentriše samo na Andreu Pirla, vođu "azura" na ovom šampionatu.