Stanković: Igraću za reprezentaciju ako me Miha pozove!

0

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković, rekao je da bi se vratio u nacionalni tim ukoliko bi usledio poziv selektora Siniše Mihajlovića.

„Siniša i ja smo u stalnom kontaktu, pričamo o raznim stvarima. Ukoliko bi procenio da sam potreban reprezentaciji Srbije, stavio bih mu se na raspolaganje. Siniša Mihajlović radi dobar posao sa reprezentacijom, ubacio je gomilu talentovanih klinaca i želim mu sve najbolje“, izjavio je Dejan Stanković.

Iskusni igrač sredine terena još se oporavlja od dvostruke operacije Ahilove tetive i ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu za Inter.

„Ne mogu da dočekam da se vratim na teren. Teško je posmatrati sve sa strane, jednostavno nije lako prihvatiti da si daleko od akcije. Ipak, jedino o čemu trenutno razmišljam je da se potpuno oporavim“, rekao je Stanković, navodeći da će i posle završetka karijere ostati u fudbalu.

„Još sam gladan fudbala, ali i nakon penzionisanja vidim sebe u fudbalu. Već sam mnogo puta rekao da je moja porodica ovde, da bih voleo da ostanem u klubu i da ću uvek biti na raspolaganju Interu”, zaključio je Dejan Stanković.

Izvor: kurir-info.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.