Zvanično: Srbija open ugašen!

0

Jedini profesionalni teniski turnir u našoj zemlji, Srbija open, više neće biti deo ATP kalendara.Posle četiri godine održavanja, licenca je vraćena Asocijaciji teniskih profesionalaca, što znači da takmičenje prestaje da postoji.

Tim povodom, oglasila se i kompanija „Family sport“, kao organizator turnira.

„Doneli smo odluku koja je u ovom trenutku najracionalnija, uzimajući sve uslove u obzir. Hvala svima koji su proteklih godina bili deo ovog događaja i učestvovali u organizaciji. Iza nas su četiri tokom kojih je organizacija turnira od strane ATP uvek ocenjena najvišim ocenama, a igrači su posebno isticali vrhunske uslove koji su im svake godine omogućeni. Zahvaljujemo se sponzorima, volonterima i svim igračima koji su Beograd stavili na tenisku mapu sveta. Nažalost, nećemo više biti u mogućnosti da organizujemo takmičenje u Beogradu i odlučili smo da zaustavimo sve aktivnosti u vezi sa turnirom“, navodi se u saopštenju „Femily sporta“.

Peti po redu turnir Srbija open trebalo je da bude održan od 29. maja do 5. aprila, u isto vreme kada su na programu još dva turnira iz serije 250 u Eštorilu i Minhenu.

Pobednici turnira bili su Novak Đoković (2009, 2011), Sem Kveri (2010) i Andreas Sepi (2012).

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.