Predsednik Cedevite: Igrači su nam jadnici i plaćenici

0

Iako je Cedevita klub sa možda i najvećim budžetom u ABA ligi, teško će do fajnal-fora, a predsednik kluba oštro je kritikovao igrače.

Zagrebački tim, prošlosezonski finalista i Evroligaš četiri kola pre kraja ima skor 12-10, te pobedu manje od dva tima koja dele četvrto mesto.

I pored loših rezultata, predsednik kluba Mladen Veber je najavio da neće biti smene trenera, prebacivši glavnu odgovornost na igrače.

„Nećemo smeniti trenera Acu Petrovića iako se u mnogim lošim stvarima vidi i njegov potpis. Imamo igrače s manjkom karaktera, nemamo nijednog sa mentalitetom pobednika i neshvatljiva mi je njihova nedisciplina u igri. Čast izuzecima, ali za mene izgledaju kao skup jadnika i plaćenika“, oštro je kritikovao igrače Veber.

Prvi čovek kluba dotakao se i bivšeg trenera Cedevite Božidara Maljkovića.

„Mislili smo da imamo vrhunskog trenera i ispunjavali smo njegove igračke želje. Pogrešna selekcija je naš najveći problem i to sebi više nećemo dozvoliti. Sigurno ćemo promeniti strategiju vođenja kluba i više nećemo davati potpunu slobodu treneru. Tražićemo da se uklopi u naša razmišljanja“, rekao je Veber.

(Izvor: B92)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.