VINSKA ČAROLIJA: Vinarija Zvonko Bogdan i Hotel Izvor organizovali doživljaj za pamćenje

U predivnom ambijentu luksuznog hotela smenjivalo se posluženje neverovatno pripremljene i osmišljene hrane kako bi gosti što bolje osetili svojevrsnost ukusa pet vrsta vrhunskog vina “Vinarije Zvonko Bogdan”. Premijerno su predstavljena i tri nova proizvoda ove poznate vinarije, a sve je pratio izuzetan zabavni program u kome su učestvovali Beogradski akustični orgestar i glumica Milena Vasić koju su prisutni upoznali u ulozi sjajne pevačice!

(old_image)

Svi gosti su aktivno učestvovali u vinskoj čaroliji koja se produžila do kasnih sati, a jedan srećan dobitnik je , pored divnih utisaka, poneo i poklon dobijen u nagradnoj igri vinarije “Zvonko Bogdan”.

Vino, hrana i muzika se često udružuju, ali ovo je bila prava magija koju treba ponoviti!

Na pitanje novinara kako je za kratko vreme Vinarija Zvonko Bogdan osvojila svetsko tržište i postala dobitnik pet vrednih nagrada, Zlatko Živanić ( direktor ) je odgovorio: “ Kada koristite isključivo svoje grožđe, kad imate svetski priznatog enologa, najsavremeniju opremu i želju da vino bude ostojno imena koje nosi, onda i rezultati vrlo brzo dođu”

Vesna Vlatković, Marketing i PR Manager A hotela je čest sagovornik kada su u pitanju raznovrsna dešavanja u hotelu Izvor, ovog puta je napomenula: “ Organizacija svakog dešavanja zahteva veliko angažovanje i koncentraciju tokom događaja. Ovo je bila retka prilika da smo, nakon dobre pripreme, svi u timu uživali u vinskoj čaroliji zajedno sa divno raspoloženim gostima. Sa vinarijama prirodno imamo sjajnu saradnju, a u Vinariji “Zvonko Bogdan smo prepoznali ne samo vrhunskog partnera, već i kreativnog istomišljenika pa je bilo pravo zadovoljsvo prirediti nezaboravne trenutke gostima.”

Pogledajte još