Italijanski brend tašni Giorgio Fedon od sada i u Beogradu

0

Italijanski brend tašni Giorgio Fedon je za kratko vreme sa uspehom osvojio važno mesto među ljubiteljima minimal stila, otvorio je 6. juna svoje prostorije u beogradskom Centru Sava. Kolekcije kožne galanterije, pribora za pisanje i ličnih aksesoara napravljenih od kvalitetnih materijala i minimalističkog dizajna kreacije ovog brenda spajaju u fenomenalnu sintezu inovativne tehnologije i italijanskog tradicionalnog zanata, posvećenu onima koji žele najbolje.

Brend je rođen iz iskustva Društva Giorgio Fedon & Figli Spa, koji su svetski lideri u sektoru izrade naočara. Upravo iz datuma početka ove saradnje rađa se godina nastanka brenda – 1919. Produkt umeća i iskustva matičnog Društva upravo su kolekcije od metala ili aluminijuma presvučeni kvalitetnim materijalima, prijatnim na dodir i bez vidljivih šavova.

Pored must kolekcija, kao što su Classica i British, radnja će rafiniranoj publici iz Beograda obezbediti i kolekcije MW by Giorgio Fedon 1919, koja je razvijena u saradnji sa poznatim azijatskim glumcem Michael Wong, i kolekciju Life.

Novo prodajno mesto Fedon u Sava Centru u startu se definiše kao referentno mesto za ekskluzivni šoping u Beogradu, i to zahvaljujući trudu i konstantnom istraživanju koje ova napredna preduzetnička sfera postavlja kao temelj apsolutno italijanske izrade izvrsnih proizvoda.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.