Pogledajte: Pet najvrelijih reklama svih vremena – od Kajli na električnom biku do Sindi koja topi led (VIDEO)

0

Od Viktorinijih Anđela do senzualnog susreta Sindi Kraford sa konzervom Pepsija, "The Sun" je napravio izbor od pet najseksi reklama svih vremena.

Agent Provocateur – Kajli Minog
Seksi reklama sa Kajli Minog prikazuje pevačicu u seksi donjem vešu kako jaše električnog bika. Emitovanje kontroverzne reklame zabranjeno je 2001. godine pošto je smatrano da je previše seksi za televizijske ekrane.

Bavaria
Bavaria je rešila da svoj novi proizvod promoviše sa seksi manekenkom u bikiniju – i malo je reći da je promocija prošla izuzetno uspešno. U brazilskoj reklami prelepa manekenka prati pokrete piva u rukama napaljenog promatrača. Kreće se poput boce, a sa padanjem etikete skida retke krpice sa sebe.

Victoria’s Secret – Šta je seksi?
Viktorijini anđeli dali su odličan odgovor na ovo pitanje u jednoj od najsenzualnijih reklama ovog proizvođača donjeg veša za žene.

Pepsi – Sindi Kraford
Ova reklama iz 1992. godine i dalje nosi titulu jedne od najseksi reklama koje smo ikada imali priliku da gledamo na televiziji. U njoj Sindi seksi pokretima stiže do automata, uzima Pepsi dok se muškarci u pozadini znoje. Ledenom limenkom hladi svoje telo…ali tada sledi veliki obrt.

Levis – Gore dole
Poznata krilatica da “seks prodaje sve” može se primeniti na svaki video na ovoj listi a izgleda kao da Levis zaista zna kako da proda par farmerki. U ovoj reklami lepotice bez lica navlače i svlače farmerice na sebe, seksi mrdajući bokovima, plešući i raspamećujući mušku publiku.

Izvor: smedia

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.