Modrić: Moramo da pobedimo Srbiju

Jedan od najboljih hrvatskih fudbalera trenutno je sa klubom na turneji po Severnoj Americi, u sklopu priprema za nastupajuću sezonu, a pred važan nastup nacionalnog tima naglasio je da bi bilo "odlično kada bi protiv Srbije došli do tri boda".

"Nikad nije obična utakmica između Hrvatske i Srbije. Bilo bi odlično kada bi došli do tri boda, moramo da pobedimo ako želimo bilo kakvu šansu za prvo mesto u grupi. Biće to teška utakmica, ali smo kvalitetniji i očekujem pobedu", rekao je Modrić hrvatskim novinarima u Los Andjelesu, a prenosi zagrebački Jutarnji list.

Reprezentacije Srbije i Hrvatske sastaju se 6. septembra na stadionu Crvene zvezde u utakmici A grupe kvalifikacija za prvenstvo sveta.

Modrić se osvrnuo i na oštre kritike španskih medija koji su za njega početkom prošle sezone često navodili da je precenjen igrač za Real Madrid.

"Briga me šta drugi kažu, važno mi je da verujem u sebe. Mislim da sam to i pokazao igrama u drugom delu prvenstva", istakao je Modrić.

Real Madrid je na turniru u Los Andjelesu pobedio Everton sa 2:1 i u finalu će igrati sa boljim iz meča Čelsi - Milan, koji je na programu u noći izmedju nedelje i ponedeljka.

Izvor: b92

Pogledajte još