Dveri: Sramne klevete Velje Ilića

Ilić tvrdi da je Obradovićev otac uzimao mito da se ne bi rušili ilegalno sagrađeni objekti i da su od tog novca finansirane aktivnosti Dveri.

Ilić je za dnevnik Blic kazao da je otac Obradovića bio građevinski inspektor i da je, kada je odlazio na rušenje objekata, pravio dogovore s vlasnicima i od njih uzimao novac.

"O svemu tome postoji zapisnik u čačanskoj policiji. To je prijavljeno, ali niko nije reagovao. Sve to možete da proverite u policiji u Čačku. Od tog novca finansirana je kampanja i sve aktivnosti Dveri"
, rekao je Ilić.

Ministar je juče u Skupštini Srbije rekao da je jedan inspektor preko sina - čelnika jedne političke stranke, uzimao mito kako ne bi rušio nelegalno sagrađene objekte.

Funkcioner pokreta Dveri Boško Obradović negirao je danas optužbe ministra građevine Srbije Velimira Ilića da je njegov otac uzimao mito i nazvao te navode "sramnim klevetama".

"Velimir Ilić će uskoro postati glavni finansijer našeg pokreta, jer će morati da plati ozbiljne odštete za ovako sramne klevete",
kazao je Obradović za agenciju Beta.

On je kazao da je razlog za optužbe ministra Ilića to što vlast u Dverima "nesumnjivo vidi jedinu pravu opoziciju", kao i rezultat koji je ovaj pokret ostvario na lokalnim izborima u Čačku.

Obradović izjavio je da nije slučajno što je napad usledio uoči sednice Skupštine Čačka, na kojoj će Dveri dokazati propast tog grada, nakon 17 godina vladavine braće Ilić.

"U trenutku kada mi tražimo smenu gradonačelnika Vojislava Ilića, rođenog brata ministra građevine i promenu te katastroflne politike, naravno da umesto odgovora šta su uradili usledi napad, jer kao što kaže narod napad je najbolja odbrana",
rekao je Obradolvić Tanjugu.

B92

Pogledajte još