Radonjić: Na pobedu pred našim navijačima

"Radnički je startovao izvanredno. Možda u ovom trenutku igraju najbolje u ligi, možda su u najboljoj formi i s pravom očekuju da budu u vrhu takmičenja. Moramo da budemo na maksimalnom nivou da bismo ih savladali", kazao je Radonjić novinarima na Malom Kalemegdanu.

Radonjić je kazao da je zbog povrede i dalje van tima Raško Katić, i da će se centar crveno-belih vratiti treninzima od ponedeljka.

"Očekujem da pred našim navijačima... osvojimo nove bodove... Želimo da odigramo dovoljno dobro i da savladamo Radnički", rekao je Radonjić.

Na pitanje novinara da li se oseća pritisak pred prvi meč na domaćem terenu, Radonjić je kazao da je to "prirodno" i da će tako biti pred svaku utakmicu do kraja sezone.

"Ovaj meč ima specifičnu težinu jer je prvi na našem parketu i, nadam se, pred punim Pionirom. To je specifičnost ovog meča mnogo više, nego to što je uvodni meč pred Evroligu", rekao je Radonjić odgovarajući na pitanje novinara da li će meč biti teži jer predstoji utakmica protiv Lokomotive narednog četvrta u Beogradu.

Trener crveno-belih je naveo da je očekivano to što ima oscilacija u igri i da će biti potrebno dosta rada da bi se došlo do "optimalnog nivoa".

Zvezda je u prva dva kola Jadranske lige zabeležila pobedu protiv Igokee u Laktašima i poraz u Širokom.

"U odnosu na dva meča koja mogu da se analiziraju ukazuje na to da je meč u Laktašima osnova za ono što nas očekuje u narednom periodu", kazao je Radonjić.

Meč trećeg kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Radničkog igra se sutra od 21.00 u hali Pionir.

Beta

Pogledajte još