Nađ: Hoćemo napadača!

Vest da je Nemanja Kojić povredio stopalo i da će morati da pauzira mesec i po dana, ostavila je fudbalere Partizana faktički samo s jednim pravim napadačem, i to Ismailom Bekom Fofanom, koji je u godini na izmaku imao misterioznih zdravstvenih problema. To praktično znači da čelnici srpskog šampiona odmah moraju da reaguju i angažuju nekog golgetera, ali sportski direktor Albert Nađ ne želi da žuri.

"Povreda Nemanje Kojića došla je u nezgodno vreme, nadamo se da će se brzo oporaviti, ali u našim razmišljanjima ništa se nije promenilo. Čak i da nije doživeo peh, morali bismo da angažujemo napadača i u tom smislu sve je ostalo isto. I dalje imamo igrače koje pratimo i želimo da dovedemo, ali zasad se ništa konkretno nije dogodilo" kaže Nađ a prenosi Kurir.

Pored centarfora, crno-beli hitno moraju da pronađu još jednu alternativu na mestu štopera, a nakon neuspelih pregovora Vojvodine i Antalije, u igri je ponovo Branislav Trajković.
"On je interesantan za nas, mada mislim da to više i nije nikakva tajna, ali ni tu ne mogu da kažem ništa konkretnije jer zasad nema ništa novo" objašnjava sportski direktor šestostrukog uzastopnog šampiona.

Pogledajte još