Gde je i kako danas izgleda devojčica iz filma "Matilda"?

"Matilda" je film o devojčici natprirodnih moći koja pomera stvari pogledom i koja kao izuzetno pametna ne nailazi na razumevanje sredine. Puno je čitala još kao mala što nije nailazilo na razumevanje njenih roditelja. Kada su se preselili u novi grad, tata je upisuje u školu gde njena učiteljica saznaje za sve njene moći i inteligenciju i postaje joj privržena. Na kraju je, posle silnih peripetija, između ostalog i sa oholom direktorkom škole, i usvaja.

Mara se za glumu zainteresovala kao petogodišnjakinja gledajući brata Denija kako glumi. Iako roditelji prvo nisu želeli ni da čuju da se bavi glumom, kasnije su popustili. Tako je Mara snimila puno reklama i nekoliko filmova.

Majka joj je umrla od raka dok je ona glumila u "Matildi" pa je i ovaj film njoj posvećen.

U intervjuu koji je nedavno dala, govorila je o tome kako je biti mlad, a već zvezda:

"Mnoge mlade zvezde često uleću u razne zamke tokom odrastanja danas. Najvažnija stvar su roditelji. Mnogi ljudi čak i koriste svoju decu kako bi se obogatili, a oni moraju da budu ti koji će zaštititi dete. Sećam se da su mene kao devojčicu od sedam godina novinari pitali da prokomentarišem dešavanja vezana za hapšenje Hju Granta. Moj otac se pobunio jer su me to pitali, ali njih to nije zanimalo".

(old_image)

"Roditelji su mi bili važni i iz razloga jer su me naučili da će biti uloga i za koje će me odbijati. Da neće sve biti idilično. Mnoga deca zvezde provedu deo života tokom koga se ne razvijaju. Njima nije dozvoljeno da tada prave greške i to je tako".

Kasnije se posvetila školovanju. Danas je ona dramski pisac i pozorišna glumica i živi u Njujorku.

Pogledajte još