Nađ: Škuletić i Trajković u Partizanu!

0

Ukoliko sve protekne prema najavama, štoper i centarfor Vojvodine će sutra biti predstavljeni kao novi igrači crno-belih, pošto su uprave novosadskog i beogradskog kluba postigle dogovor o njihovim transferima.

Crveno-beli sa Karađorđa su posle nekoliko dana pregovora odlučili da prihvate ponudu šampiona i ''u paketu'' puste dvojicu prvotimaca u Humsku 1, gde će se pridružiti doskorašnjem saigraču Miroslavu Vulićeviću i treneru Marku Nikoliću, koji je od prvog dana na funkciji šefa stručnog štaba insistirao na njihovom dolasku.

„Klubovi se dogovorili, očekujem da u toku sutrašnjeg dana usledi realizacija transfera. Škuletić će potpisati na četiri godine, a Trajković na tri i po godine. Na taj način pokazujemo ozbiljnost u nastojanju da formiramo kostur ekipe koja će duži period igrati zajedno, ne samo tokom prolećne sezone. Imali smo dovoljno vremena tokom jeseni da pripremimo ove poslove, siguran sam, kao i trener Nikolić, da će Branislav i Petar biti odgovarajuća pojačanja za Partizan„,
izvestio je Albert Nađ, sportski direktor crno-belih.

Pripreme Partizana za drugi deo prvenstva počinju 13. januara.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.