U Telenoru popust na telefone do 15. marta

Ovaj portfolio kreiran je sa posebnom pažnjom tako da zadovolji različite ukuse i potrebe. U zavisnosti od toga da li kod telefona cenite dizajn, kvalitetnu kameru, odličan zvuk ili visoke performanse, sigurno ćete među ovim modelima pronaći ono što tražite – po sjajnoj ceni.

(old_image)

Takođe, ukoliko do kraja marta kupite modem ili MiFi internet ruter uz Surfuj Plus tarifne pakete, imaćete na raspolaganju duplo više internet saobraćaja u narednih godinu dana, kao i pristup muzičkom servisu Deezer sa bazom od 25 miliona pesama.

(old_image)

MiFi je mali, ali moćan bežični internet ruter, koji ima mogućnost pravljenja WiFi hot spota za do čak deset telefona, tableta ili laptopa istovremeno. Možete da ga nosite u džepu ili torbi i na taj način uvek budete povezani na internet, a u brzini surfovanja do 42 megabita po sekundi uživate čak i dok ste u pokretu.

(old_image)

Ne propustite priliku da iskoristite sjajan popust na telefone kao i duple gigabajte koji će vam omogućiti da bezbrižno surfujete i iskusite sve prednosti Telenor Pametne mreže. Posetite najbližu Telenor prodavnicu ili sajt www.telenor.rs da saznate više o aktuelnim ponudama.

(old_image)

Pogledajte još