Voleli ste film "Prljavi ples"? Posle ovih informacija možda više i nećete

0

"Prljavi ples" probio je led i svojom popularnošću otvorio put filmovima čija tematika je ples. O njegovoj popularnosti suvišno je govoriti, nema osobe koja ga nije odgledala i retko ko je odoleo čarima Patrika Svejzija i njegove partnerke Dženifrer Grej. Ipak i ovom filmu potkrale su se ozbiljne greške.

U video klipu od deset minuta možemo da vidimo preko 40 „grehova“ koji su slučajno ili namerno „iskliznuli“ iz ruku producenata.

U filmu u kome patrijahalna porodica na sve načine pokušava da obuzda ćerku tinejdžerku da ne upadne u kandže aktuelnog kamp šarmera smenjuju se razni tračevi, krađe, prevare i intrige.

Jedna od upečatljivih stvari koje nisu bile uobičajne 60-tih godina jeste ta da je Bejbi (Dženifer Grej) pozajmila novac od svojih roditelja i nestala na par dana kako bi učila da pleše sa Džonom (Patrik Svejz), od zabranjenog abortusa preko prevare koja se odigrava iza otključanih vrata kao i rešavanja misterioznih krađa u roku od 3 sata.

Kao vrhunac cele ove priče, bila je pesma „Time of my life“ iz 80-tih koja nekako, ne znamo ni mi kako, postoji u filmu koji se odigrava 60-tih godina.

Neki od „bisera“ su sledeći:

– Kako je moguće da neko ode da plače u kuhinju? I baš tamo ili svuda negde gde se razmenjuju informacije koje će kasnije u filmu biti značajne zadesi se Bejbi?

– Kakve veze ima unošenje lubenica sa „zabranjenom“ žurkom?

– Šta je uopšte igra „Paćenga“?

– I naravno čuvena rečenica „Niko ne stavlja Bejbi u ćošak“, pa niko je tamo i nije stavio, sela je sama…

Pogledajte video i sami:

Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.