Radulović skupio potpise, danas predaje izbornu listu

0

Udruženje "Dosta je bilo", koje predvodi doskorašnji ministar privrede Saša Radulović, sakupilo je neophodnih 10.000 potpisa i tokom današnjeg dana predaće Republičkoj izbornoj komisiji svoju listu za parlamentarne izbore.

Foto: Slobodan Miljević / Beta-Vlada Srbije

„S obzirom na to da mi nemamo stranačku mašineriju, pa su nas podržali isključivo ljudi koji su to želeli i kod nas su došli samo zbog toga, nismo imali značajnijih problema prilikom prikupljanja potpisa“, izjavio je za Danas Aleksandar Stevanović iz „Dosta je bilo“.

On je napomenuo da kreću u kampanju koliko intenzivno budu mogli, „jer nemamo tajkune da nas finansiraju, nijedno javno preduzeće, nikome nismo obećali posao, nismo sklopili nikakav biznis, tako da ćemo u skladu s finansijama i voditi kampanju“.

Stevanović je precizirao da ta lista samostalno izlazi na izbore, a na pitanje šta se dogodilo sa pokušajem stvaranja koalicije s manjinskom strankom Slovaka, odgovorio je: „Zar to nije super? Dobili smo medijsku pažnju“.

Ciljna grupa „Dosta je bilo“, prema rečima Stevanovića, su birači kojima se „više ne dopadaju ni DS ni LDP“.

„Sve analize pokazuju da smo probudili ljude koji već godinama bojkotuju izbore i oni su naša ciljna grupa“, zaključio je Stevanović.


Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.