RAT STARLETA SE RAZBUKTAVA: Poslušajte snimak razgovora Stanije i Sorajinog druga

Alo.rs je došao u posed telefonskog razgovora između Stanije Dobrojević i Sorajinog druga, Matije!

Pročitajte i: RAT STARLETA: Stanija i Soraja su se baš pokačile!

Nakon što je Soraja Vučelić ispričala kako je Stanija Dobrojević oralno zadovoljavala njenog druga Matiju, koji je to potvrdio, "Alo.rs" je došao u posed telefonskog razgovora između bivše farmerke i dotičnog muškarca u kom on sve demantuje. Naime, u razgovoru sa Stanijom, Matija tvrdi da to nikada ne bih rekao, kao i da je Soraja sve izmislila jer je ljuta na Dobrojevićevu.

Pročitajte i: Starlete vode medijski rat: Biće strašno ako otkriju tajne jedna o drugoj!

- Prvo mi je bilo strašno jer si bio Milanov prijatelj, a ja sam se sa njim dugo zabavljala. Ono veče jedino što sam radila jesam te pitala stalno za Milana - rekla je u jednom trenutku Stanija, dok se Matija sve vreme pravdao kako nije ništa rekao.

- Pa to je Soraja ljuta na tebe očigledno nešto - rekao je Matija i didao:
- Ko je dao izjavu da li si normalna? Ja sam poludeo, nije mi dobro kad sam pročitao. Ti misliš da meni treba to u životu - priča Sorajin druga i dodaje da je njegova žena ljuta na njega zbog natpisa da ga je Stanija oralno zadovoljavala.
- Samo da ti kažem nešto. Meni to ne treba u životu. Žena je ljuta na mene. Taman sam ispeglao i sad neće da čuje za mene. Poludela je - kaže Matija.

Alo

Pogledajte još