Nađite savršenog partnera uz pomoć 5 android aplikacija

Neke aplikacije su specijalno prilagođene za pronalaženje trajnih veza, dok će vam druge pomoći da pronađete partnera za jednu ili dve strasne noći. Slede najbolje android aplikacije za pronalaženje partnera:

1. HowAboutWe (besplatna)

(old_image)

HowAboutWe je aplikacija koja pojednostavljuje proces planiranja, lokalizovanu ponudu dostupnih restorana i drugih objekata za zabavu, istovremeno pružajući mapu tako da ne možete promašiti coffe shop, bar, ili bilo koju drugu lokaciju sastanka. Svaka osoba predlaže ideju o mogućem sastanku i počinje odatle. Možete da postavite, pregledate i pretražite profile ljudi koristeći besplatan nalog, a pruža vam i opciju da platite premium nalog (8$) ukoliko želite da pošaljete poruku određenoj osobi. U svakom slučaju, možete korisiti osnovne funkcionalnosti aplikacije.

2. Plenty of Fish (besplatna)

(old_image)

U toku pretrage, aplikacija vam prikazuje profilne slike potencijalnih partnera i pita vas da li ste zainteresovani. Nakon odabira jednog od ponuđenih odgovora – ne, možda, jesam – softver sortira vaše izbore u liste koje kasnije možete pregledati. Sajt vam šalje predloge partnera za koje smatra da su vam najkompatibilniji na osnovu vašeg profila i prethodnih selekcija. Premium nalog uključuje prošireno pregledanje profila potencijalnih partnera, kao i prvi prioritet na lokalnoj Meet Me stranici. Međutim, besplatan nalog je sasvim dovoljan većini ljudi. Ima preko 55 miliona članova i dalje nastavlja da broji.

3. OKCupid (besplatna)

(old_image)

OKCupid je više okrenuta mlađoj populaciji. Predstavlja jednu od najviše korišćenih aplikacija koju karakteriše povezanost sa Facebookom, moćni algoritmi pronalaženja i mnogi drugi pomoćni alati. Umesto popunjavanja odgovora na pitanja tipa kako se osećate i slično, OkCupid koristi ankete za procenu vaše ličnosti i tako onemogućuje bilo kakvo svrstavanje u određeni tip ličnosti, a koje je uobičajeno za neke druge aplikacije. Ovaj servis stavlja fokus na podatke, pre nego na vašu percepciju samih sebe, sa android aplikacijom koja nudi sve što nudi i websajt. Takođe, možete ocenjivati profile drugih i izabrati opciju da vam aplikacija prikaže kada su određene osobe dostupne.

4. Down Dating (besplatna)

(old_image)

Nekada ne tražite vezu već nekoga sa kojim biste da ubijete vreme. Ovde vam pomaže Down Dating (nekada se zvala Bang with Friends). Umesto da se bavite svim onim testovima ličnosti i neozbiljnim porukama, jednostavno prevucite sliku gore ili dole da označite interesovanje ili nedostatak istog. Aplikacija je znatno proširena od trenutka kada je prvi put izašla i uključuje kako prijatelje, tako i prijatelje vaših prijatelja na Facebooku. 'Prevlačenjem' preko slika vaših prijatelja, ili prijatelja vaših prijatelja, zapravo i nije toliko čudno, ali barem imate osećaj sigurnosti u smislu da je neko koga poznajete zapravo već sreo osobu za koju ste pokazali interesovanje. Za razliku od Tinder aplikacije, ova aplikacija vam nudi opcije organizovanja sastanaka. Servis obaveštava korisnike samo onda kada dve osobe izaberu istu opciju za ovu drugu, tako da je potencijalna zbunjenost svedena na minimum.

5. Tinder (besplatna)

(old_image)

Tinder je vrlo jednostavna ideja. Predstavlja vam sliku Facebook korisnika na vašem području. Kada vam se prikaže, jednostavnim prevlačenjem nalevo pokazujete interesovanje ili prevlačenjem nadesno vam uklanja sliku sa ekrana. Rezultati su vidljivi samo onda kada obe osobe izaberu 'like' opciju. Novi apdejt vam omogućava da dodate do 6 slika. GPS funkcionalnost je dovela do povrede bezbednosti u 2013, ali kompanija uverava svoje korisnike da je to ispravljeno. Tinder je brza, prljava i bezdušna aplikacija. Ali to je aplikacija za pronalaženje partnera. Ne očekujte duhovnu dimenziju.

Izvor: Digital Trends

Foto:
Digital Trends

Pogledajte još