Goga Sekulić: I sama sam bez para, pa opet pomažem ugroženima!

Ona je u četvrtak posetila prihvatni centar u hali „Pionir“, gde je svim ugroženima odnela hranu, a njenom dolasku najviše su se obradovala deca, koja su pevala njene pesme.

Goga je automobilom punim prehrabrenih proizvoda stigla ispred hale „Pionir“ i odmah je iz svog gepeka počela da vadi donaciju za one koj su ostali bez svojih domova tokom poplava. Pevačica je trenutno u finansijskoj krizi, ali je, u dogovoru sa jednom pekarom sa Zvezdare, donela pune kutije peciva i sendviča, a čim su videli Gogu, svi volonteri su pritrčali da joj pomognu u nošenju. Osim donošenja hrane u ovaj prihvatni centar, Goga se i družila sa decom koja satima nisu mogla da se odvoje od nje, a sve vreme su pevali njene pesme „Vuče, lopove“ i „Rekord sam oborila“.

Međutim, Sekulićeva je mališane najviše obradovala kada je otvorila kutiju krem bananica i podelila svima koji su u tom trenutku bili oko nje.

“Ja trenutno nisam u zavidnoj finansijskoj situaciji, ali sam smatrala da je neophodno da se uključim u ovu akciju i pomognem ugroženima koliko god je to potrebno. Ne mogu da vam opišem osećaj kada se nekoliko mališana okupilo oko mene, u isto vreme sam bila tužna jer znam da nemaju dom, ali i srećna jer sam im ulepšala boravak u ovom centru. Apelujem na sve ljude dobre volje da se uključe u ovu akciju koliko god mogu i da pomognemo našem narodu!” - izjavila je pevačica.

Pogledajte još