Muškarac pokušao samoubistvo ispijanjem kiseline

0

Dve osobe lakše su povređene u tuči koja se dogodila u Kragujevcu, dok je jedan muškarac pokušao samoubistvo ispijanjem kiseline, rečeno je danas agenciji Beta u Hitnoj pomoći u tom gradu.

Direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Kragujevcu Aleksandar Kličković rekao je Beti da je muškarac popio kiselinu oko 20 sati i da je odmah prebačen na Urgentni centar na lečenje.

Tuča u kojoj su povređene dve osobe dogodila se oko ponoći, a učesnici su zadobili površinske povrede koje nisu opasne po život. Lekari Hitne pomoći u Kragujevcu imali su 23 terenske intervencije, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, astmatičari, srčani bolesnici i pacijenti sa alergijskim problemima.

Noć u Novom Sadu protekla je relativno mirno, sa jednom registrovanom
saobraćajnom nesrećom u kojoj su dve osobe lakše povređene. Prema rečima portparolke Hitne pomoći u Novom Sadu Sanje Pokrajac Nenadić, nesreća se dogodila oko 20 sati na raskrsnici kod Novosadske mlekare.

Jedna žena (66) zadobila je kontuzionu povredu grudnog koša dok je jedan muškarac zadobio manje ogrebotine i on je odmah pušten na kućno lečenje. Lekari u Novom Sadu imali su oko 60 intervencija, što je više nego inače, a za pomoć su se javljali astmatičari i kardio-vaskularni bolesnici.

izvor: Blic

Foto: yayimages.com/pzaxe

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.