Pijan ubio suprugu i njenog ljubavnika, pa presudio sebi

0

Ivica Petričević zvani Musa iz Osijeka juče je u lokalnom kafiću „Tiho” ubio dvoje ljudi, a policija sumnja da se radi o njegovoj supruzi Slađani i njenom navodnom ljubavniku Dragu. Petričević se potom zatvorio u kafić ne dozvolivši policiji da se približi mestu zločina, a posle višesatnih pregovora, oduzeo je sebi život.

Drama je počela juče oko 11 sati kada je Petričević u vidno alkoholisanom stanju ušao u kafić sa puškom i počeo da puca. Policija je potvrdila da su ubijene dve osobe, muškarac i žena, i da je motiv ubistva ljubomora.

Specijalne policijske snage ubrzo su nakon dvostrukog ubistva opkolile kafić i zatvorile obližnji tržni centar i Ulicu Sv. Leopolda Bogdana iz bezbednosnih razloga, jer se sumnjalo da je Petričević uzeo ostale goste kafića za taoce. Međutim, ispostavilo se da je ubica bio sam u lokalu, a u višesatne pregovore o predaji uključio se i njegov brat.

Ipak, specijalci su u 16.30 ušli u ugostiteljski objekt i pronašli mrtvo telo Ivice Petričevića. On je sa ubijenom suprugom Slađanom imao dvoje dece starosti 14 i 16 godina.

Izvor: Blic

Foto: yayimages.com/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.