Mikser Design Market: Back to School

Dočekujemo 1. septembar i novu školsku godinu, a da budete spremni za nove pobede, pobrinuće se naredno izdanje tradicionalnog Mikserovog marketa, koji će, pored brojnih rukotvorina i predmeta za kuću, ovoga puta ponuditi i maštovite i originalne aksesoare i potrepštine za đake!

Svi koji žele da učestvuju na specijalnom izdanju Mikser Design Marketa, u znaku početka nove školske godine, mogu poslati prijave do 28. avgusta na adresu shop@mikser.rs.

Prijava treba da sadrži ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili (linije) proizvoda, fotografiju proizvoda koji će biti izlagani uz prateći kratak opis i kontakt telefon, e-maill, web adresu (ukoliko postoji). Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1m. Kotizacija je 2000 dinara.

Market će ujedno biti i prilika da se selektori Balkan design shop-a Mikser House-a, koji su u stalnoj potrazi za atraktivnim proizvodima, upoznaju sa novim dizajnerima i proizvođačima. Možda baš vi postanete stalni deo Mikserove prodajne postavke!

Pogledajte još