Ispovest pretučenog farmera: Poznata ličnost me je udarila kolima, tukli su me metalnim šipkama

0

Juče je u samom centru grada pretučen bivši suprug Goce Tržan. Informacija je protutnjila, iako su mnogi pomislili da je ovo deo marketinga, ne… Informaciju je potvrdio i napadnuti farmer.

Dok je šetao gradom, bivši učesnik Farme i bivši suprug Goce Tržan, je napadnut. Par momaka izletelo je u centru grada ispred kladionice iz belog automobila marke „bmw“ i tom prilikom mu polomili nos.

Marinković je potvrdio ovu informaciju.

– Istina je, pred zabezeknutim ljudima prebijen sam, udaren kolima dva puta, od strane jako poznate osobe koja je tada pozvala petoricu koji su me metalnim šipkama tukli do iznemoglosti! U Urgentnom centru sam proveo pet sati jer imam ozbiljne povrede koje sam i slikao i nisu lepe za gledanje. Sve je predato nadležnima pa se nadam da u našoj uzlazećoj državi neko ume da ovakvim idiotima, plaćenicima i manijacima stane na put! Uzrujan sam jako, teško hodam i imam ozbiljne povrede. Hvala na pozivu, ali u Urgentnom centru ne mogu da telefoniram, pa vam ovako dajem izjavu iako se plašim ni kriv ni dužan šta još mogu da urade – objasnio je Ivan Marinković

Izvor: pulsonline

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.