PROŠLA SAM PAKAO SA IVANOM: Jelena Ilić Marinković i Miljana Kulić razgovarale kao najbolje drugarice (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima supruga Ivana Marinkovića, Jelena Ilić Marinković osamila se sa Miljanom Kulić, te je tom prilikom porazgovarala sa njom i dala sve od sebe da je podigne.

- Evo razmišljala sam, ti i on sad kad bi ste hteli da imate dobar odnos, ne možete ovde, samo napolju i to napolju mora mnogo vremena. Znaš ti šta sam ja prošla sa Ivanom?! Pakao. Mnogo vremena je Miljana trebalo, mnogo živaca. Zašto se upuštaš u nešto sa čovekom kom ne veruješ?! Ja ti savetujem da zaradiš ovde svoje pare, nije bitno ko te nervira - rekla je Jelena.

- Šest meseci je mnogo, kako god da okreneš, mnogo je. Ja treba da razmišljam da li će mi se javiti, da li ću biti blokirana, a ja njega volim. Ja bih najsrećnija bila da ga ne volim - rekla je Miljana.

- Svi znaju da ti njega voliš, ali ne misle svi da on tebe voli - rekla je Jelena misleći na Lazara Čolića Zolu.

- To je tačno... Ja sam i normalna kada sam raspoložena i komentarišem normalno, ali ne mogu, živa se pojedoh - rekla je Kulićeva.

- Šta ti postižeš time i da ne bude u redu s njim?! Je l' me razumeš?! Ti gubiš svakako. Ja vidim tebe, ti teraš inat. Sigurno ti ovi ljudi ovde kažu za tvoje dobro - rekla je Jelena.

- Je l' mnogo, Jelena, šest meseci? - pitala je Miljana.

- Meni je previše, ali ja sam nešto drugo - rekla je Jelena.

- Ali znaš, euforija, ja sam jedva čekala da uđe - rekla je Kulićeva.

- Ko je*e Bebicu, on nije više s tobom. Meni sada neko da kaže da mi je mama kur*a, ja bih se nasmejala, mene to ne može da povredi, to su budalaštine - rekla je Jelena.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još